EN

Polycotton 180TC - Detil

Posisi saiki: Omah>Products>Panutup & Tutup comforter>Polycotton 180TC

King comforter bed Grosir amben mewah ukuran digawe ing China-KS1600A

Product Description

Polycotton: Digawe saka staple kapas sing disikat lan poliesterester kanthi imbang lemes lan kekuatan sing sampurna. Rasa sing alus lan ringan, menehi pengalaman paling kepenak!

Set kalebu:
(1) Lembar comforter + sheet flat + cekap + bantal + bantal + bantal
(2) Komompol + rok amben + bantal + bantal
(3) Lembar + lembar warata + bantal
(4) Bisa digabung miturut kebutuhan sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pola: Warna padhet, tembelan, sulaman, dicithak

Ukuran Ukuran: Kustom

pilihan warna
  • 被子 10-1Wong sing entheng
  • 被子 10-2gandum
  • 被子 10-3LightGray

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Tresna kanggo kualitas alus, alus, ambegan, kabeh sprei dirajut nganggo kabeh kain sing berkualitas tinggi.

  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Polycotton: Digawe saka staple kapas sing disikat lan poliesterester kanthi imbang lemes lan kekuatan sing sampurna. Rasa sing alus lan ringan, menehi pengalaman paling kepenak!

Set kalebu:
(1) Lembar comforter + sheet flat + cekap + bantal + bantal + bantal
(2) Komompol + rok amben + bantal + bantal
(3) Lembar + lembar warata + bantal
(4) Bisa digabung miturut kebutuhan sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pola: Warna padhet, tembelan, sulaman, dicithak

Ukuran Ukuran: Kustom

Informasi PRODUCT
Jeneng Item:King comforter bed Grosir amben mewah ukuran digawe ing China-KS1600A
Material:180TC Polycotton
Bahan liya sing ana.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Comforter: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Lembar Flat: 120x200 + 35cm + 1PC Pillowsham: 50x75 + 5cm + 1PC Bantal: 50x75cm + 1PC Kusyen kanthi Pengisian: 45x45cm + 1PC Deco. Bantal kanthi Isi: 30x50cm
DOUBLE: 1PC Comforter: 260x240cm (300GSM Isi) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200 + 35cm + 2PC Pillowsham: 50x75 + 5cm + 2PC Pillowcase: 50x75cm + 1PC Bantal kanthi Isi (380g): 45x45cm + 1PC Deco. Bantal kanthi Isi (320g): 30x50cm
(Potongan lan Saiz yaiku opsional.)
paket:Kertu Layer PVC Tunggal Tandha + Inner, karton, Outer karo Carton Export Standard
Sampeyan bisa uga khusus kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150 saben desain saben warna
Nelpon Kuantitas1x40HQ: 730Set
Sample free
Pembayaran:Deposit T / T 30%, 70% katon saka salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Sak 60 dina sawise simpenan 30%
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan plabuhan liyane ing China


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
P: Kepiye Sampeyan bisa njamin Kualitas Produksi?
A: Kita duwe tim QC kanthi pengalaman 15years lan sistem kontrol kualitas sing ketat ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu ditrima.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirundingake adhedhasar jumlah order lan jadwal produksi
Q: Apa aku bisa njupuk Sample lan Kepiye?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan ngirim ing wayah awan ing wayah awan kanthi ekspres internasional.
P: Apa Informasi Apa Aku Kudu Nggawe Yen aku Pengin Kutipan?
A: Ukuran, Material, Isi (yen duwe), Paket, Kuantitas Mangga kirim gambar sawetara desain kanggo mriksa yen bisa
.
Q: Kain sing bisa ditawarake?
A: Kita biasane nyedhiyakake mikrofiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
P: Apa MOQ Sampeyan?
A: 800 set kanggo desain kanggo desain dicithak khusus 50 pesawat saben desain kanggo desain cetak stok kita. 500sets saben warna kanggo warna solid sing disesuaikan.50 set saben warna kanggo warna stock kita.
P: Sepira Desain Lace Sulaman.
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Menehi Apik?
A: Ya, kita melu Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas saka Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen Aku Ngunjungi Perusahaan Sampeyan, Sampeyan Apa Mbantu Kirimake Surat Undhangan?
A: Mesthine, mung ngirim salinan passport.


PANALITEN