EN

200TC Cotton - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Panutup & Tutup comforter>200TC katun

Hotel Ukuran King Size Sulaman Pabrik Mewah Kamar Tidur Cover-KC51 / 1832

Product Description

Katun: katun kanthi katun sing apik lan apik, kanthi tenunan sateen sing apik, pewarna aktif, rendering warna sing apik, awet, tetep anget sing apik, saéngga cocog kanggo patang musim.

Set kalebu:
(1) Tutup duvet + lembar warata + sprei + bantal + bantal
(2) bantal Duvet + bantal
(3) bantal sprei +
(4) Bisa digabung miturut panjaluk sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pattren: Warna padhet, tembelan, sulaman

Ukuran Ukuran: Kustom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Tresna kanggo kualitas alus, alus, ambegan, kabeh sprei dirajut nganggo kabeh kain sing berkualitas tinggi.

  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Katun: katun kanthi katun sing apik lan apik, kanthi tenunan sateen sing apik, pewarna aktif, rendering warna sing apik, awet, tetep anget sing apik, saéngga cocog kanggo patang musim.

Set kalebu:
(1) Tutup duvet + lembar warata + sprei + bantal + bantal
(2) bantal Duvet + bantal
(3) bantal sprei +
(4) Bisa digabung miturut panjaluk sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pattren: Warna padhet, tembelan, sulaman

Ukuran Ukuran: Kustom

Informasi PRODUCT
Jeneng Item:Hotel Ukuran King Size Sulaman Pabrik Mewah Kamar Tidur Cover-kc51 / 1832
Material:200TC katun
Bahan liya sing ana.
Ukuran UkuranFULL: Sampul 1PC Duvet: 76x86 "+ 2PC Pillowsham: 20x27"
Tutup QUEEN: 1PC Duvet Cover: 86x86 "+ 2PC Pillowsham: 20x27"
(Potongan lan Saiz yaiku opsional.)
paket:Kertu Layer PVC Tunggal Tandha + Inner, karton, Outer karo Carton Export Standard
Sampeyan bisa uga khusus kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150 saben desain saben warna
Nelpon Kuantitas1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3700 Set
Sample free
Pembayaran:Deposit T / T 30%, 70% katon saka salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Sak 60 dina sawise simpenan 30%
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan plabuhan liyane ing China


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q: Endi Pabrik Sampeyan?
A: Pabrik kita yaiku dumunung ing Kota Nantong, Provinsi Jiangsu, China. Rong jam drive saka Shanghai.
Q: Sampeyan bisa Nyedhiyani Produk Adat?
A: Ya. Kita nggarap pesenan OEM, tegese ukuran, materi, kuantitas, desain, logo, kemasan, lan liya-liyane bisa disesuaikan.
Q: Pinten-pinten warna sing bisa digunakake?
A: Sampeyan bisa ngladeni warna sing disenengi saben desain ing warna Pantone. Bahan sing beda-beda duwe panyuwunan beda babagan pewarna warna utawa percetakan. Hubungi kita kanggo rincian.
P: Kepiye Sampeyan bisa njamin Kualitas Produksi?
A: Kita duwe tim QC kanthi pengalaman 15years lan sistem kontrol kualitas sing ketat ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu ditrima.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirundingake adhedhasar jumlah order lan jadwal produksi
Q: Apa aku bisa njupuk Sample lan Kepiye?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan ngirim ing wayah awan ing wayah awan kanthi ekspres internasional.
P: Apa Informasi Apa Aku Kudu Nggawe Yen aku Pengin Kutipan?
A: Ukuran, Material, Isi (yen duwe), Paket, Kuantitas Mangga kirim gambar sawetara desain kanggo mriksa yen bisa
.
Q: Kain sing bisa ditawarake?
A: Kita biasane nyedhiyakake mikrofiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
P: Apa MOQ Sampeyan?
A: 800 set kanggo desain kanggo desain dicithak khusus 50 pesawat saben desain kanggo desain cetak stok kita. 500sets saben warna kanggo warna solid sing disesuaikan.50 set saben warna kanggo warna stock kita.
P: Sepira Desain Lace Sulaman.
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Menehi Apik?
A: Ya, kita melu Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas saka Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen Aku Ngunjungi Perusahaan Sampeyan, Sampeyan Apa Mbantu Kirimake Surat Undhangan?
A: Mesthine, mung ngirim salinan passport.


PANALITEN