EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

100% Cotton Custom Warna Solid Mewah Quilted Set Penghibur Kanthi Lace-TANYAA-2

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1 (2)gandum
  • 1 (3)Putih
  • 1 (4)Pink
  • 1 (5)IndianRed
Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

KOSMOS comforter with breathable cotton and filled for a wide range of climates for year-round warmth, great for those who sleep in an average to cool room.

Gambar Gambar

PANALITEN