EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

Ab Reserve Bed Set Duvet Cover 100% Cotton Warna Solid Quilted Comforter Set-GENEVA

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • JENEWA 02Kuning
  • JENEWA 04Lampung
  • JENEWA 06Putih
  • JENEWA 08LightGray
  • JENEWA 10Black
Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Panglipur iki duwe Tutup Katun 100%, lan diisi karo Isi poliester alami. Saliyane alus lan anget, KOSMOS minangka Hypoallergenic lan digawe nggunakake teknologi eksklusif tanpa bahan kimia.

Jeneng Item:AB RESERVE BED SET SET SELURUH 100% COTTON COMFORTER COMFORTER WARNA SOLID-GENEVA
Material:200 TC katun
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Penghibur: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Flat Sheet: 120x200+35cm + 1PC Pillowsham: 50x75+5cm + 1PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi: 45x45cm Bantal karo Isi: 1x30cm
GANDA: 1PC Penghibur: 260x240cm (Isi 300GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi (380g) Bantal karo Isi (45g): 45x1cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN