EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

Desain Patchwork Applique sing Apik Tutul Kanthi Isi Penghibur Renda -1651

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1651Gading
Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Set sprei kita yaiku prasaja, Elegan lan Kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nggawe atmosfer sing tenang ing kamar sampeyan.

Gambar Gambar

PANALITEN