EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

Hot Sale Microfiber Patchwork Solid Filing Penghibur Set-PING-C

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • JT170419图-06Blue
  • JT170419图-06coklat
  • JT170419图-06SandyBrown
  • JT170419图-08Black
  • JT170419图-10Seashell
  • JT170419图-12Bisque
  • JT170419图-14LightGray
Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

This luxury bedding series is made of high quality microfiber and can be used for a long time. Choose bright pure dyed yarn to make your bedroom look like a famous family.

Jeneng Item:HOT SALE MICROFIBER PATCHWORK SOLID COLOR FILING COMFORTER SET-PING-C
Material:120GSM Microfiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Penghibur: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Flat Sheet: 120x200+35cm + 1PC Pillowsham: 50x75+5cm + 1PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi: 45x45cm Bantal karo Isi: 1x30cm
GANDA: 1PC Penghibur: 260x240cm (Isi 300GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi (380g) Bantal karo Isi (45g): 45x1cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN