EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

NO.1821 100% Polyester Crincle Panglipur Set

Product Description

Kain paling populer kita,nyenyetkanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

·100% Poliester Premium

·STANDARD 100 dening OEKO-TEX®

·DESAIN UNIK:Iki klasikkain crinkle karo sulamanpola desain ndadekke tampilan unik lan mewah kanggo kamar turu; desain prasaja nanging canggih bakal kamar turu revitalized.

·Materi Kualitas:Kita milih microfiber hypoallergenic premium kanggo menehi breathability lan softness unggul supaya sampeyan nyaman kabeh babak taun lan ngirim kekiatan ngédap lan kekuatan.

·DETAIL LUAR BIASA:Kita nggunakakedesain sulaman klasik lan Bicolor kanggokaton elegan.

·PETUNJUK CARE:Bisa dicuci nganggo mesin, siklus alus kanthi banyu adhem kanthi kapisah. Aja wesi. Aja gawe bledug. Gunakake mesin cuci/pengering komersial kapasitas gedhe yen ora ana papan freecycle.


pilihan warna

1821-细节8
ireng


Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Kain paling populer kita,nyenyet kanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

· 100% Poliester Premium

· STANDARD 100 dening OEKO-TEX®

· DESAIN UNIK: Iki klasikkain crinkle karo sulaman pola desain ndadekke tampilan unik lan mewah kanggo kamar turu; desain prasaja nanging canggih bakal kamar turu revitalized.

· Materi Kualitas: Kita milih microfiber hypoallergenic premium kanggo menehi breathability lan softness unggul supaya sampeyan nyaman kabeh babak taun lan ngirim kekiatan ngédap lan kekuatan.

· DETAIL LUAR BIASA: Kita nggunakakedesain sulaman klasik lan Bicolor kanggokaton elegan.

· PETUNJUK CARE: Bisa dicuci nganggo mesin, siklus alus kanthi banyu adhem kanthi kapisah. Aja wesi. Aja gawe bledug. Gunakake mesin cuci/pengering komersial kapasitas gedhe yen ora ana papan freecycle.

Size

Panglipur

Pillowsham

Kembange

68 "x 88"

20" x 26" x1pc

FULL / RATU

90 "x 90"

20" x 26" x2pcs

KANGGO

104 "x 90"

20" x 36" x2pcs

KAL KING

104 "x 96"

20" x 36" x2pcs



Gambar Gambar

PANALITEN