EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

NO.1833 100% Polyester Bordir Set Penghibur

Product Description

Kain paling populer kita,nyenyetkanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

Dekorasi Omah sing Elegan: Dekorasi Omah sing Elegan: Set penglipur KOSMOS iki nggabungake kerajinan lipatan jiwit sing apik banget kanthi pola desain sulaman klasik, nggawa getaran musim semi sing nyegerake lan sentuhan gaya canggih ing papan turu. Menehi hadiah coziness elegan kanggo wong sing dikasihi, apa iku kanggo Dina Ibu, Dina Wanita, Natal, utawa mung kanggo nuduhake sampeyan peduli.

Anget Nanging Enteng: Nampilake campuran ngisi microfiber KOSMOS sing wis diuji kanthi lengkap, panglipur iki njaga keseimbangan sing sampurna antarane bobot lan anget, nggawe ruang turu sing kaya awan.

Extra Soft: Tutup microfiber sing disapu kanthi apik menehi kelembutan sing luar biasa. Kain sing alus lan ambegan nyedhiyakake kenyamanan maksimal tanpa swara gemerisik, njamin turu ing wayah wengi.

Gampang Care: Kanthi kain microfiber premium lanCOSMOS's uniksulamanTeknik, sprei spring ukuran lengkap iki tahan luntur, nyusut, lan jahitan jahitan sawise dicuci. Cuci mesin kanthi kapisah ing banyu adhem kanthi siklus sing lembut lan garing kanthi sithik.


pilihan warna

1833主图
werna abu-abu



Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Kain paling populer kita,nyenyet kanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

Dekorasi Omah sing Elegan: Dekorasi Omah sing Elegan: Set penglipur KOSMOS iki nggabungake kerajinan lipatan jiwit sing apik banget kanthi pola desain sulaman klasik, nggawa getaran musim semi sing nyegerake lan sentuhan gaya canggih ing papan turu. Menehi hadiah coziness elegan kanggo wong sing dikasihi, apa iku kanggo Dina Ibu, Dina Wanita, Natal, utawa mung kanggo nuduhake sampeyan peduli.

Anget Nanging Enteng: Nampilake campuran ngisi microfiber KOSMOS sing wis diuji kanthi lengkap, panglipur iki njaga keseimbangan sing sampurna antarane bobot lan anget, nggawe ruang turu sing kaya awan.

Extra Soft: Tutup microfiber sing disapu kanthi apik menehi kelembutan sing luar biasa. Kain sing alus lan ambegan nyedhiyakake kenyamanan maksimal tanpa swara gemerisik, njamin turu ing wayah wengi.

Gampang Care: Kanthi kain microfiber premium lanCOSMOS's unik sulaman Teknik, sprei spring ukuran lengkap iki tahan luntur, nyusut, lan jahitan jahitan sawise dicuci. Cuci mesin kanthi kapisah ing banyu adhem kanthi siklus sing lembut lan garing kanthi sithik.

Size

Panglipur

Pillowsham

Kembange

68 "x 88"

20" x 26" x1pc

FULL / RATU

90 "x 90"

20" x 26" x2pcs

KANGGO

104 "x 90"

20" x 36" x2pcs

KAL KING

104 "x 96"

20" x 36" x2pcs

Gambar Gambar

PANALITEN