EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

NO.1834 100% Polyester Reversible Comforter Set

Product Description

Kain paling populer kita,nyenyetkanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

Elegant Home Decor: Elegant Home Decor: This KOSMOS comforter sets combines the exquisitepatchworkwith classicprintingdesign pattern, bringing a refreshing spring vibe and a touch of sophisticated style to any sleeping space. Give the gift of elegant coziness to your loved ones, whether it's for Mother's Day, Women's Day, Christmas, or just to show you care.

Anget Nanging Enteng: Nampilake campuran ngisi microfiber KOSMOS sing wis diuji kanthi lengkap, panglipur iki njaga keseimbangan sing sampurna antarane bobot lan anget, nggawe ruang turu sing kaya awan.

Extra Soft: Tutup microfiber sing disapu kanthi apik menehi kelembutan sing luar biasa. Kain sing alus lan ambegan nyedhiyakake kenyamanan maksimal tanpa swara gemerisik, njamin turu ing wayah wengi.

Gampang Care: Kanthi kain microfiber premium lanCOSMOS's unikdyeingtechnique, this bedding resists fading, shrinking, and seam slippage after washing. Machine wash separately in cold water on a gentle cycle and tumble dry low.


pilihan warna

1834-主图
Biru Angkatan Laut

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Kain paling populer kita,nyenyet kanggo softness ekstra langsung metu saka paket. Anteng lan ambegan kanggo njaga anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

Elegant Home Decor: Elegant Home Decor: This KOSMOS comforter sets combines the exquisitepatchworkwith classicprintingdesign pattern, bringing a refreshing spring vibe and a touch of sophisticated style to any sleeping space. Give the gift of elegant coziness to your loved ones, whether it's for Mother's Day, Women's Day, Christmas, or just to show you care.

Anget Nanging Enteng: Nampilake campuran ngisi microfiber KOSMOS sing wis diuji kanthi lengkap, panglipur iki njaga keseimbangan sing sampurna antarane bobot lan anget, nggawe ruang turu sing kaya awan.

Extra Soft: Tutup microfiber sing disapu kanthi apik menehi kelembutan sing luar biasa. Kain sing alus lan ambegan nyedhiyakake kenyamanan maksimal tanpa swara gemerisik, njamin turu ing wayah wengi.

Gampang Care: Kanthi kain microfiber premium lanCOSMOS's unik dyeingtechnique, this bedding resists fading, shrinking, and seam slippage after washing. Machine wash separately in cold water on a gentle cycle and tumble dry low.

Size

Panglipur

Pillowsham

Kembange

68 "x 88"

20" x 26" x1pc

FULL / RATU

90 "x 90"

20" x 26" x2pcs

KANGGO

104 "x 90"

20" x 36" x2pcs

KAL KING

104 "x 96"

20" x 36" x2pcs

Gambar Gambar

PANALITEN