EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

NO.1972 100% Polyester Tufted Jacquard Comforter Set

Product Description

Details:

3-potonganTutul JAcquard Comforter lan Sham Set minangka pelengkap sing sampurna kanggo dekorasi sing apik banget. Apa sampeyan ngimpi utawa streaming? Manfaatake wektu paling apik karo set selimut sing nyaman lan apik iki. Nyenengake ruang kanthi gampang karo set sprei jacquard sing dipotong kanthi pola kembang kanthi tekstur telung dimensi. Bisa dicuci nganggo mesin kanggo perawatan sing gampang lan kepenak. Kasedhiya ing rong ukuran kanggo turu kaendahan utama.

fitur:

·· Kalebu 1 panglipur lan 2 shams

·· Desain katun jacquard sing dipotong

·· Kapenuhan poliester 100 persen

·· Penghibur/Sham: 100% katuntungkakjacquard; Mbalik: 100-persen microfiber90GSM

·· Bisa dicuci nganggo mesin

·· Ukuran Full/Ratu lan King


pilihan warna

1972-主图
Gray



Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


>

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Details:

3-potongan Tutul JAcquard Comforter lan Sham Set minangka pelengkap sing sampurna kanggo dekorasi sing apik banget. Apa sampeyan ngimpi utawa streaming? Manfaatake wektu paling apik karo set selimut sing nyaman lan apik iki. Nyenengake ruang kanthi gampang karo set sprei jacquard sing dipotong kanthi pola kembang kanthi tekstur telung dimensi. Bisa dicuci nganggo mesin kanggo perawatan sing gampang lan kepenak. Kasedhiya ing rong ukuran kanggo turu kaendahan utama.

fitur:

· · Kalebu 1 panglipur lan 2 shams

· · Desain katun jacquard sing dipotong

· · Kapenuhan poliester 100 persen 

· · Penghibur/Sham: 100% katuntungkakjacquard; Mbalik: 100-persen microfiber90GSM 

· · Bisa dicuci nganggo mesin

· · Ukuran Full/Ratu lan King   


Gambar Gambar

PANALITEN