EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

Arab Saudi Ngarep Gunakake Ab Reverse Jacquard Design Luxury Bed Comforter Set-T25-53A

Product Description

Jacquard: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • paragraf 4-2(1)DarkGray

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Penghibur sing elegan digawe kanthi kombinasi kain jacquard. Gawe kamar turu dadi retret mewah ing omah kanthi salah sawijining set sprei sing nyaman.

Bawa petualangan menyang kamar kanthi set selimut jacquard iki. Jacquard menehi tampilan ayu lan aran menyang amben karo tutul saka Sheen. Isi poliester menehi fluffiness kanggo set comforter iki.

Gambar Gambar

PANALITEN