EN

BED IN A TAS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BED ING TAS

Warna Solid mewah Timur Tengah bordir desain amben ing tas comforter sets-KS1601

Product Description
pilihan warna
  • 被子 10-4Red
  • 被子 10-5Gray
  • 被子 10-6SandyBrown

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Set sprei kita yaiku prasaja, Elegan lan Kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nggawe atmosfer sing tenang ing kamar sampeyan.

Anget kabeh mangsa iku sampurna kanggo sleepers rodok anget utawa iklim rodok anget sing isih pengin mulyo, comforter alus. Ing comforter supaya mewah lan alus, sampeyan bakal pracaya sing saestu nutupi karo mega, wengi sawise wengi.

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Selimut + seprai + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Selimut + rok kasur + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + seprai + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

Jeneng Item:Warna Solid mewah Timur Tengah bordir desain amben ing tas comforter sets-KS1601
Material:180TC Polycotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Penghibur: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Flat Sheet: 120x200+35cm + 1PC Pillowsham: 50x75+5cm + 1PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi: 45x45cm Bantal karo Isi: 1x30cm
GANDA: 1PC Penghibur: 260x240cm (Isi 300GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi (380g) Bantal karo Isi (45g): 45x1cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN