EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

2017 anyar kraton mewah jacquard kembang silky alus sprei wedding mewah

Product Description

Owahi tampilan kamar turu utama kanthi set sarung selimut sing elegan iki. Tutup wis rampung karo tutup tombol.

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sarung bantal + sarung bantal + sarung bantal
(2) Selimut + sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sprei + sarung bantal + bantal
(4) Sprei + sprei + sarung bantal
(5) Sarung bantal + sarung bantal + sarung bantal
(6) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: renda bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • Putih
  • Putih
  • Putih
  • Putih
  • Putih
  • Putih
  • Putih
Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi