EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Pola dinosaurus warna-warni 100% Katun Set Kasur

Product Description
  • Set sprei kalebu selimut lan sham (s)
  • Print dinosaurus warna-warni ing dhasar putih menehi tampilan sing nyenengake
  • Kain katun 100% njamin panggunaan sing alus lan nyaman ing saindhenging taun
  • Bisa dicuci mesin kanggo perawatan gampang
  • STANDARD 100 dening OEKO-TEX® certified


Enquire
  • Product Description

  • takon

  • Rekomendasi