EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Custom Product Microfiber Luxury Bordir Desain Bedspread Set-1424

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1Beige
  • 2Light camel
  • 3Red
  • 4Pink
  • 5Cream
  • 6Baby Blue

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Fancy Collection Bedspread Coverlet Set Embossed Solid New,bedspread is perfect for introducing a relaxed, comfortable feel into your bedroom.

Jeneng Item:CUSTOM PRODUCT MICROFIBER LUXURY EMBROIDERED DESIGN BEDSPREAD SET-1424
Material:100% mikrofiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranQueen: 1PC Quilt: 220x240cm(filling 150gsm) +1PC Fitted sheet 200x200+30cm+ 2PC Pillowsham: 50x75+5cm +2PC Pillowcase 50x75cm
King: 1PC Quilt: 260x240cm(filling 150gsm) +1PC Fitted sheet 200x200+30cm+ 2PC Pillowsham: 50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:100sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 1930Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.



Gambar Gambar

PANALITEN