EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Dobby Striped Warna Solid 100% Cotton Dilengkapi Sheet Set-DTL01

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(2) Sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 床笠1Putih
  • 床笠2Black
  • 床笠3Beige
  • 床笠4Grey
  • 床笠5Dark Grey
  • 床笠6Pink
  • 床笠7Brown cahya
  • 床笠8Blue
  • 床笠9Gelap Kuning
  • 床笠10Red

Enquire
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Lembar sing dipasang ing kanthong jero dilengkapi kenceng elastis sing dhuwur, sing cocog karo kasur lan luwih trep kanggo digunakake. Lembaran sing nampilake garis damask anyaman klasik, menehi kenyamanan, gampang, lan gaya.

Jeneng Item:DOBBY STRIPED SOLID WARNA 100% COTTON FITTED SHEET SET-DTL01
Material:200 TC katun
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranFULL: 1PC Sprei Fitted: 54×75+12" + 2PC Sarung Bantal: 20×30"
QUEEN: 1PC Sprei Fitted: 60×80+12" + 2PC Sarung Bantal: 20×30"
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton.
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3500 Sets
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Gambar Gambar

PANALITEN