EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Barang Ngarep Mewah King Size Jacquard Bedspread Set Kanthi Lace-1842

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Jacquard: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + sarung bantal
(2) Selimut + sarung bantal + sarung bantal
(3) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Sprei iki nawakake upgrade klasik kanggo kamar turu. Digawe saka jacquard. Nambah sentuhan kasugihan ing omah sampeyan. Sprei, nambah rasa mewah ing dekorasi sampeyan.

Jeneng Item:HOME GOODS LUXURY KING SIZE JACQUARD BEDSPREAD SET WITH LACE-1842
Material:jacquard + 120g microfiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranRatu: 1PC Selimut: 220x240cm + 2PC Bantal: 50x75+5cm
King: 1 PC Selimut: 260x240cm + 2PC Bantal: 50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 1930Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Gambar Gambar

PANALITEN