EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Ngarep Tekstil Patchwork Cutting Kembang Desain Bed Duvet Cover Set-1658

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Comforter+pillowcase+pillowsham+cushion+neck roll
(2) Comforter+pillowcase+pillowsham
(3) Comforter+pillowcsae+cushion
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Utilize 100% brushed microfiber fabric to offer exceptional softness and comfort for all year round usability .Excellent sewing and fashionable design. Super soft and comfortable duvet cover, cover your quilt or pillow core, add new temperament to your room.

Jeneng Item:HOME TEXTILE PATCHWORK CUTTING FLOWER DESIGN BED DUVET COVER SET-1658
Material:120GSM Microfiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranFULL: 1PC Sarung Bantal: 76x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
QUEEN: 1PC Sarung Bantal: 86x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3700 Sets
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN