EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

New Designs Nggawe Machine Luxury Jacquard Grosir Quilt Bedding-1846

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Jacquard: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + sarung bantal
(2) Selimut + sarung bantal + sarung bantal
(3) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Sprei iki nawakake upgrade klasik kanggo kamar turu. Digawe saka jacquard. Nambah sentuhan kasugihan ing omah sampeyan. Sprei, nambah rasa mewah ing dekorasi sampeyan.

Gambar Gambar

PANALITEN