EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

King Size Hotel Bordir Luxury Pabrik Bedding Bed Duvet Cover Set-KC51/1832

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sprei + sarung bantal + bantal
(2) Sarung guling + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Materi satin alus lan dhuwur kanthi desain sulaman klasik. Satin ora mung bisa tetep anget, nanging uga minangka pilihan sing apik kanggo kemewahan murni kanthi penampilan lan perasaan sing luwih apik.

Jeneng Item:King Size Hotel Embroidered Luxury Factory Bedding Bed Duvet Cover Set-kc51/1832
Material:200 TC katun
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranFULL: 1PC Sarung Bantal: 76x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
QUEEN: 1PC Sarung Bantal: 86x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3700 Sets
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN