EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Kain Tutul Lembut Mewah Warna Solid Seprai Quilted Kanthi Lace-1807

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2Gading

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Iku menehi comfort kanthi nambah tekstur atraktif lan ambane kanggo kamar turu karo versatility saka werna ngalangi. Jahitan klasik bakal cocog karo dekorasi apa wae, selimut iki mesthi bakal nambah unsur hiasan anyar ing kamar turu.

Permukaan patchwork polycotton super alus kanthi ngisi poliester hypoallergenic.

Gambar Gambar

PANALITEN