EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Nantong Pabrik Bordir Bed Sheet Warna Solid Lace Bedspread Set-1785

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal
(2) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, tambal sulam, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2PeachPuff

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Iku menehi comfort kanthi nambah tekstur atraktif lan ambane kanggo kamar turu karo versatility saka werna ngalangi. Jahitan klasik bakal cocog karo dekorasi apa wae, selimut iki mesthi bakal nambah unsur hiasan anyar ing kamar turu.

Jeneng Item:Nantong Pabrik Bordir Bed Sheet Warna Solid Lace Bedspread Set-1785
Material:Polycotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranRatu: 1PC Selimut: 220x240cm(isi 150gsm) + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm
King: 1PC Selimut: 260x240cm(isi 150gsm) + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:100sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 1930Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.



Gambar Gambar

PANALITEN