EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

anyar kraton kemewahan jacquard kembang silky alus

Product Description

Owahi tampilan kamar turu utama kanthi set sarung selimut sing elegan iki. Tutup wis rampung karo tutup tombol.

Set kalebu:
(1) Sprei + sprei + sarung bantal + sarung bantal + sarung bantal
(2) Selimut + sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sprei + sarung bantal + bantal
(4) Sprei + sprei + sarung bantal
(5) Sarung bantal + sarung bantal + sarung bantal
(6) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: renda bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi