EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Sprei Katun Warna Solid Seprei Dilengkapi Seprai Twin-1837

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Sprei+bantal+bantal+gulung gulu
(2) Sprei+bantal+bantal
(3) Sprei+bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Tembung ora bisa njlèntrèhaké rinci lan kaendahan, uga wektu kanggo nggawe siji Piece. Digawe saka katun alus. Quilt bisa dicuci nganggo mesin. Made in China.

Jeneng Item:SOLID COLOR COTTON BEDDING QUILTED FITTED BEDSPREAD TWIN-1837
Material:Cotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranRatu: 1PC Selimut: 220x240cm (Isi 150GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 120x200 + 35cm + 2PC Pillowsham: 50x75+5cm
King: 1 PC Selimut: 260x240cm (Isi 150GSM) + 1 PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Pillowsham: 50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:100sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 1930Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China

Rincian Gambar:


Gambar Gambar

PANALITEN