EN

Sprei BANTAL&SHAMS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Sprei BANTAL & SHAMS

Desain Unik Kain Lembut Dicuci Katun Eropa Bed Duvet Cover Set-Kc53

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Sarung bantal + sarung bantal + guling guling
(2) Sarung bantal + sarung bantal + guling
(3) Selimut + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Kosmos bedding set series is made of 100% cotton fiber,which makes you more comfortable to sleep all night.

Suitable for all seasons, enhance the protection of duvet, quilt and duvet, durable.

The duvet cover set is easier to clean, switch and save than a single duvet, quilt or duvet.

Innovative technology to improve your sleeping comfort our latest water washed cotton softens the surface and texture of the cotton.

Jeneng Item:UNIQUE DESIGN SOFT FABRIC WASHED COTTON EUROPEAN BED DUVET COVER SET-KC53
Material:200 TC katun
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranFULL: 1PC Sarung Bantal: 76x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
QUEEN: 1PC Sarung Bantal: 86x86" + 2PC Sarung Bantal: 20x27"
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3700 Sets
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN