EN

COMFORTERS & QUILTS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>COMFORTERS & QUILTS

Pola Printing Digital 100% Tirai Poliester-HFJ

Product Description
BrandKosmos
Colourpantone
Materialkain
Ukuran produk175L x 140W sentimeter

Babagan barang iki

  • Ukuran - 2 tirai saben paket. Ukuran 1 tirai: 200 x 140 cm (dhuwur x lebar).
  • Desain: tirai nduweni desain sing prasaja lan nyenengake kanggo disentuh.
  • Fungsi: langsir opaque karo lapisan penengah ireng duwe efek blackout luwih apik lan bisa insulate cahya lan peteng kamar urip, kamar turu, etc.
Enquire


  • Product Description

  • takon

  • Rekomendasi