EN

COMFORTERS & QUILTS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>COMFORTERS & QUILTS

Kualitas Tinggi 3 PCS Waffle Duvet Set

(1) Ngarep

(2) Hotel

Product Description

Waffle: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + sprei + sarung bantal
(2) Selimut + seprai + sarung bantal
(3) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Katun,,Microfiber, (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom


Enquire
  • Product Description

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Waffle: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + sprei + sarung bantal 
(2) Selimut + seprai + sarung bantal
(3) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Katun,,Microfiber, (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom



PANALITEN