EN

COMFORTERS & QUILTS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>COMFORTERS & QUILTS

Hot Sale Luxury Jacquard Ngarep Bedding Sheet Timur Tengah Desain Bed Comforter Set-T26-64

Product Description

Jacquard: kualitas alus, alus, non-deforming, ora luntur lan nyaman, pola gedhe lan kepileh, hirarki werna beda lan pangertèn stereoscopic kuwat.

Set kalebu:
(1) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal + guling guling
(2) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + sprei + bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, Jacquard (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Penghibur sing elegan digawe kanthi kombinasi kain jacquard. Gawe kamar turu dadi retret mewah ing omah kanthi salah sawijining set sprei sing nyaman.

Jeneng Item:HOT SALE LUXURY JACQUARD HOME BEDDING SHEET MIDDLE EAST DESIGN BED COMFORTER SET-T26-64
Material:Jacquard + 120GSM Microfiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Penghibur: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Flat Sheet: 120x200+35cm + 1PC Pillowsham: 50x75+5cm + 1PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi: 45x45cm Bantal karo Isi: 1x30cm
GANDA: 1PC Penghibur: 260x240cm (Isi 300GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi (380g) Bantal karo Isi (45g): 45x1cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN