EN

COMFORTERS & QUILTS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>COMFORTERS & QUILTS

Mewah Bordir Lace Warna Solid Desain Modern Selimut Sets Luxury-1905

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal + guling guling
(2) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal
(3) Selimut + sprei + bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Desain unsur sing apik, modern lan sampurna kanthi tape renda. Nggawe lingkungan sing ramah lan perasaan sing tenang ing kamar turu kanthi koleksi sprei sing paling apik lan terjangkau. Sampeyan bakal nemokake dhewe turu turu ing kasur katun.

Jeneng Item:LUXURY EMBROIDERED LACE SOLID COLOR MODERN DESIGN BEDDING COMFORTER SETS LUXURY-1905
Material:120GSM Microfiber
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranSINGLE: 1PC Penghibur: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Flat Sheet: 120x200+35cm + 1PC Pillowsham: 50x75+5cm + 1PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi: 45x45cm Bantal karo Isi: 1x30cm
GANDA: 1PC Penghibur: 260x240cm (Isi 300GSM) + 1PC Lembar Dilengkapi: 200x200+35cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm + 2PC Sarung Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal karo Isi (380g) Bantal karo Isi (45g): 45x1cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China



Gambar Gambar

PANALITEN