EN

COMFORTERS & QUILTS - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>COMFORTERS & QUILTS

NO.2042 100% Polyester Benang Dicelup Crepe Comforter Set

Product Description

Digawe saka poliester premium, kitayarn dyed crepe bedding layers your bed with lofty texture in an unexpected striped design.

· 100% Poliester Premium

· STANDARD 100 dening OEKO-TEX®

· DESAIN UNIK: Iki klasikyarn dyed crepe pola desain ndadekke tampilan unik lan mewah kanggo kamar turu; desain prasaja nanging canggih bakal kamar turu revitalized.

· Materi Kualitas: Kita milih microfiber hypoallergenic premium kanggo menehi breathability lan softness unggul supaya sampeyan nyaman kabeh babak taun lan ngirim kekiatan ngédap lan kekuatan.

· DETAIL LUAR BIASA: Kita nggunakake warna sing padha kanggo nggawe penutupan ora katon kanggo tampilan sing elegan.

· PETUNJUK CARE: Bisa dicuci nganggo mesin, siklus alus kanthi banyu adhem kanthi kapisah. Aja wesi. Aja gawe bledug. Gunakake mesin cuci/pengering komersial kapasitas gedhe yen ora ana papan freecycle.



pilihan warna

undefined

2042


Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Digawe saka poliester premium, kitayarn dyed crepe bedding layers your bed with lofty texture in an unexpected striped design.

· 100% Poliester Premium

· STANDARD 100 dening OEKO-TEX®

· DESAIN UNIK: Iki klasikyarn dyed crepe pola desain ndadekke tampilan unik lan mewah kanggo kamar turu; desain prasaja nanging canggih bakal kamar turu revitalized.

· Materi Kualitas: Kita milih microfiber hypoallergenic premium kanggo menehi breathability lan softness unggul supaya sampeyan nyaman kabeh babak taun lan ngirim kekiatan ngédap lan kekuatan.

· DETAIL LUAR BIASA: Kita nggunakake warna sing padha kanggo nggawe penutupan ora katon kanggo tampilan sing elegan.

· PETUNJUK CARE: Bisa dicuci nganggo mesin, siklus alus kanthi banyu adhem kanthi kapisah. Aja wesi. Aja gawe bledug. Gunakake mesin cuci/pengering komersial kapasitas gedhe yen ora ana papan freecycle.

· DIMENSI:

Size

Panglipur

Pillowsham

Bedskirt

Dec.Pillow

Dec.Pillow

Dec.Pillow

FULL / RATU

90" x 92"

20" x 26" x2pcs

60x80+15"

18x18"

16x16"

12x18"

KANGGO

104" x 92"

20" x 36" x2pcs

78x80+15"

18x18"

16x16"

12x18"

KAL KING

104" x 92"

20" x 36" x2pcs

72x84+15"

18x18"

16x16"

12x18"


Gambar Gambar

PANALITEN