EN

Gambar Company

Posisi saiki: Omah>Babagan awake dhewe>Gambar Company

Wiwit 2006

TEKSIL RUMAH KOSMOS

Tekstil Ngarep KOSMOS Diadegake ing taun 2002, khusus kanggo produksi sprei. Perusahaan kami dununge ing Nantong, provinsi Jiangsu, sing wates karo jeneng "Kutha Tekstil Rumah Tangga". Kita dilengkapi istilah R&D inovatif, sistem operasi pasar independen lan basis produksi lengkap kanggo nyedhiyakake tekstil omah modis. Produksi kita duwe reputasi dhuwur ing omah lan ing luar negeri.

KOSMOS nyedhiyakake kabeh ati kanggo ningkatake kualitas urip kulawarga lan mesthi ana ing ngarep mode supaya bisa nggawe lingkungan sing kepenak lan apik. Kanthi karakter khusus, desain berkualitas tinggi lan inovasi, wis ngetutake langkah urip modern.

Tujuan utama KOSMOS yaiku menehi kontribusi kanggo ningkatake kahanan urip uga pangembangane dhewe. Kanggo entuk lalu lintas sing trep, sumber daya sing sugih lan budaya bisnis sing jero.

INFORMASI ASAS

Perusahaan : Tekstil Ngarep KOSMOS

Didegake : 2006 Taun

Jinis Bisnis : Perusahaan Produsen & Dagang

Karyawan : Ngisor 100

Pasar Utama: Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Timur, Timur Tengah

Pelabuhan paling cedhak kanggo ekspor produk : Shanghai, Nantong

Klausa kiriman ing mode perdagangan : FOB, CFR, CIF

Cara pembayaran sing bisa ditampa: T / T, L / C

Ganti bisnis: USD 3 - 5 yuta saben taun

Layanan utami : Tekstil Produksi lan Pangolahan

Alamat : Qi'An Industrial, Distrik Tongzhou, kutha Nantong, China

Volume ekspor : USD 3 - 5 yuta saben taun

Cacah karyawan departemen perdagangan luar negeri : 6 ~ `10

Jumlah peneliti : 5 ~ 10

Jumlah inspektur kualitas : 5 ~ 10

Nomer kabeh karyawan : Ngisor 100

Area PASAR

Kanthi desain populer lan kualitas tinggi, Jintian Textile (Nantong) Co., Ltd ngembangake bisnis kanthi terus-terusan ing pasar jaban rangkah lan lokal. Khusus ing Amerika Selatan lan Timur Tengah, bisnis meh nutupi kabeh negara ing rong wilayah kasebut. Uga kita duwe akeh kooperator ing negara liya. Saiki perusahaan duwe komitmen kanggo ngembangake bisnis sing luwih akeh. Kita ngarep-arep banget bisa maju lan bisa kerja bareng kanggo promosi umum karo pelanggan anyar lan lawas.

Konsep pemasaran

Fokus ing kualitas

Outlet produk

Sèket negara lan wilayah

Negara sing adol panas
Ana:

Luwih saka 30 kantor