EN

Katun - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>Bantal Hiasan & Buwang>Cotton

Kain Kain Grosir Kain Grosir Kualitas Paling Dipet kanggo Yushki YHZ-2

Product Description

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber, Holland kumpul, ditenun (Minangka panjalukmu)

Pola: Werna solid, sulaman, dicithak

Ukuran Ukuran: Kustom

pilihan warna
  • 1743-2Pink

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Tresna kanggo kualitas alus, alus, ambegan, kabeh sprei dirajut nganggo kabeh kain sing berkualitas tinggi.

  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber, Holland kumpul, ditenun (Minangka panjalukmu)

Pola: Werna solid, sulaman, dicithak

Ukuran Ukuran: Kustom

Informasi PRODUCT
Jeneng Item:BEST QUALITY WHOLESALE COTTON FABRIC PINTED DECORATIVE SQUARE CUSHION YHZ-2
Material:Cotton
Bahan liya sing ana.
Ukuran Ukuran1PC: 45x45cm (ngisi poliester 380g)
(Potongan lan Saiz yaiku opsional.)
paket:Kertu Layer PVC Tunggal Tandha + Inner, karton, Outer karo Carton Export Standard
Sampeyan bisa uga khusus kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:500 saben desain saben warna
Sample free
Pembayaran:Deposit T / T 30%, 70% katon saka salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan plabuhan liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Gumantung ing barang lan jumlahe.


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
P: Kepiye Sampeyan bisa njamin Kualitas Produksi?
A: Kita duwe tim QC kanthi pengalaman 15years lan sistem kontrol kualitas sing ketat ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu ditrima.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirundingake adhedhasar jumlah order lan jadwal produksi
Q: Apa aku bisa njupuk Sample lan Kepiye?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan ngirim ing wayah awan ing wayah awan kanthi ekspres internasional.
P: Apa Informasi Apa Aku Kudu Nggawe Yen aku Pengin Kutipan?
A: Ukuran, Material, Isi (yen duwe), Paket, Kuantitas Mangga kirim gambar sawetara desain kanggo mriksa yen bisa
.
Q: Kain sing bisa ditawarake?
A: Kita biasane nyedhiyakake mikrofiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
P: Apa MOQ Sampeyan?
A: 800 set kanggo desain kanggo desain dicithak khusus 50 pesawat saben desain kanggo desain cetak stok kita. 500sets saben warna kanggo warna solid sing disesuaikan.50 set saben warna kanggo warna stock kita.
P: Sepira Desain Lace Sulaman.
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Menehi Apik?
A: Ya, kita melu Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas saka Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen Aku Ngunjungi Perusahaan Sampeyan, Sampeyan Apa Mbantu Kirimake Surat Undhangan?
A: Mesthine, mung ngirim salinan passport.


PANALITEN