EN

DUVETS & Sisipan - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>DUVETS & SISIPAN

Dhuwur Quality Soft Luxury Duvet Insert-D1

Product Description

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Werna padhet

Isi: Polyester, microfiber

Ukuran Ukuran: Custom



Enquire
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Desain jahitan kothak tetep isi ing panggonan, supaya comforter njaga tampilan anyar fluffed, menehi aran nyaman lan mulyo saindhenging wengi!

Soft, breathable lan nyaman! Nawakake kenyamanan lan dhukungan sing luar biasa; liyane plush saka tenan, Kapadhetan iki becik kanggo weteng lan turu turu.

Jeneng Item:DUVET LENGKAP LULUS KUALITAS INSERT-D1
Material:Cotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran2 PC: 50x75cm (isi 500gsm)
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China

Detail Gambar:



Gambar Gambar

PANALITEN