EN

FAQ

Posisi saiki: Omah>FAQ

  • Q

    Kain sing bisa ditawarake?

    A

    Biasane, nyedhiyakake mikropon, poligon lan katun 100%.

  • Q

    Apa MOQ Sampeyan?

    A

    800 set saben desain kanggo desain dicithak khusus.50 set saben desain kanggo desain cetak stok kita. 

    500sets saben warna kanggo warna solid sing disesuaikan.50 set saben warna kanggo warna stock kita.

  • Q

    Pira Desain Lace Sulaman.

    A

    Kita duwe luwih saka 300 desain sing beda kanggo renda sulaman.

  • Q

    Apa Sampeyan Nampa Apa sing Adil?

    A

    Ya, kita melu Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.

  • Q

    Sampeyan Anggota Alibaba?

    A

    Ya, kita dadi supplier emas saka Alibaba wiwit taun 2006.

  • Q

    Yen Kunjungan karo Perusahaan Sampeyan, Apa Sampeyan Mbantu Kirimi Surat Undhangan?

    A

    Mesthine, mung ngirim salinan passort kanggo aku.