EN

KAMPUNG KAsur & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTUAN KENDARA & PELINDUNG

Woven Sarung Bantal Waterproof Warna Solid Dilengkapi Sheet Set-HL02

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(2) Sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • Product Description

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Microfiber: kain poliester entheng nyedhiyakake kelembutan sing luar biasa, proses sprei microfiber sing unik nyebabake kain kandhel sing duwe untaian tipis lan tekstur luwih awet lan alus, ora ana pilling, ora luntur, menehi kenyamanan sing unggul nalika nggunakake set sprei breathable KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(2) Sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q:Ing endi pabrik sampeyan?
A: pabrik kita punikadumununging Kutha Nantong, Provinsi Jiangsu, China. Rong jam drive saka Shanghai.
Q:Apa Sampeyan Bisa Nyedhiyakake Produk Khusus?
A: Nggih. Kita nggarap pesenan OEM, tegese ukuran, materi, jumlah, desain, logo, packing dll bisa disesuaikan.
Q:Pira macem-macem warna sing bisa dak pesen?
A: Sampeyan bisa pesen warna sing disenengi saben desain ing warna Pantone. Bahan sing beda duwe panyuwunan sing beda babagan pewarnaan utawa percetakan warna. Hubungi kita kanggo rincian.
Q: Kepiye Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Produksi?
A: We duwe tim QC karo 15years'experience lan sistem kontrol kualitas strictly ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu bisa ditampa.
Q:Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise konfirmasi pesenan, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesenan lanjadwal produksi.
Q:Bisa Njupuk Sample lan Carane?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan ngirim ing 5-7 dina kanthi ekspres internasional.
P: Informasi Apa Aku Kudu Nyedhiyakake Yen Aku Kepengin Njaluk Kutipan?
A: Ukuran, Bahan, Isi (yen duwe), Paket, Jumlah Kirimi sawetara gambar desain kanggo mriksa yen bisa.
.
P: Kain Apa Sampeyan Bisa Nawakake?
A: Kita biasane nyedhiyakake microfiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
Q: Apa MOQ Panjenengan?
A: 800 set saben desain kanggo customed printed designs.50 sets saben designs kanggo kita stocked designs dicithak. 500sets saben werna kanggo customed werna solid.50 sets saben werna kanggo werna stocked kita.
P: Pira Desain Renda Bordir Sing Sampeyan Duwe?
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Rawuh ing Pameran?
A: Ya, kita rawuh ing Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen aku teka menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan bisa mbantu ngirim surat undangan?
A: Mesthi, mung ngirim salinan paspor.


PANALITEN