EN

Microfiber - Detil

Posisi saiki: Omah>Products>Sepre sing dipasang>Microfiber

Cheap Price Microfiber Solid Color Fitted Sheet Set-SL01

Product Description

Microfiber: kain poliester ringan menehi alus banget, proses unik sprei mikrofiber nyebabake kain sing padhet nduweni untaian tipis lan teksture luwih tahan lan lemes, ora ana piling, ora bakal adol, menehi kepenak luwih apik nalika nggunakake set sprei ambegan KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Lembar sing dipasang + bantal + bantal
(2) Lembar dipasang + bantal
(3) Lembar dipasang + pillowsham
(4) Bisa digabung miturut kebutuhan sampeyan

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pola: Werna solid, sulaman

Ukuran Ukuran: Kustom

Enquire
  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Microfiber: kain poliester ringan menehi alus banget, proses unik sprei mikrofiber nyebabake kain sing padhet nduweni untaian tipis lan teksture luwih tahan lan lemes, ora ana piling, ora bakal adol, menehi kepenak luwih apik nalika nggunakake set sprei ambegan KOSMOS.

Set kalebu:
(1) Lembar sing dipasang + bantal + bantal
(2) Lembar dipasang + bantal
(3) Lembar dipasang + pillowsham
(4) Bisa digabung miturut kebutuhan sampeyan

Kain: 100% Katun, Polycotton, Microfiber (Minangka panjalukmu)

Pola: Werna solid, sulaman

Ukuran Ukuran: Kustom

Informasi PRODUCT
Jeneng Item:CHEAP PRICE MICROFIBER SOLID COLOR FITTED SHEET SET-SL01
Material:90GSM Mikrofiber
Bahan liya sing ana.
Ukuran UkuranFULL: Lembar Dilengkapi 1PC: 54 × 75 + 12 "+ 2PC Bantal: 20 × 30"
QUEEN: 1PC Lembar Dilengkapi: 60 × 80 + 12 "+ 2PC Bantal: 20 × 30"
(Potongan lan Saiz yaiku opsional.)
paket:Kertu Layer PVC Tunggal Tandha + Inner, karton, Outer karo Carton Export Standard.
Sampeyan bisa uga khusus kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150 saben desain saben warna
Nelpon Kuantitas1x40HQ: 9000Set; 1x20HQ: 3500 Set
Sample free
Pembayaran:Deposit T / T 30%, 70% katon saka salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Sak 60 dina sawise simpenan 30%
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan plabuhan liyane ing China

Gambar Gambar:

KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q: Endi Pabrik Sampeyan?
A: Pabrik kita yaiku dumunung ing Kota Nantong, Provinsi Jiangsu, China. Rong jam drive saka Shanghai.
Q: Sampeyan bisa Nyedhiyani Produk Adat?
A: Ya. Kita nggarap pesenan OEM, tegese ukuran, materi, kuantitas, desain, logo, kemasan, lan liya-liyane bisa disesuaikan.
Q: Pinten-pinten warna sing bisa digunakake?
A: Sampeyan bisa ngladeni warna sing disenengi saben desain ing warna Pantone. Bahan sing beda-beda duwe panyuwunan beda babagan pewarna warna utawa percetakan. Hubungi kita kanggo rincian.
P: Kepiye Sampeyan bisa njamin Kualitas Produksi?
A: Kita duwe tim QC kanthi pengalaman 15years lan sistem kontrol kualitas sing ketat ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu ditrima.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirundingake adhedhasar jumlah order lan jadwal produksi
Q: Apa aku bisa njupuk Sample lan Kepiye?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan ngirim ing wayah awan ing wayah awan kanthi ekspres internasional.
P: Apa Informasi Apa Aku Kudu Nggawe Yen aku Pengin Kutipan?
A: Ukuran, Material, Isi (yen duwe), Paket, Kuantitas Mangga kirim gambar sawetara desain kanggo mriksa yen bisa
.
Q: Kain sing bisa ditawarake?
A: Kita biasane nyedhiyakake mikrofiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
P: Apa MOQ Sampeyan?
A: 800 set kanggo desain kanggo desain dicithak khusus 50 pesawat saben desain kanggo desain cetak stok kita. 500sets saben warna kanggo warna solid sing disesuaikan.50 set saben warna kanggo warna stock kita.
P: Sepira Desain Lace Sulaman.
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Menehi Apik?
A: Ya, kita melu Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas saka Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen Aku Ngunjungi Perusahaan Sampeyan, Sampeyan Apa Mbantu Kirimake Surat Undhangan?
A: Mesthine, mung ngirim salinan passport.


PANALITEN