EN

Team kita

Posisi saiki: Omah>Babagan awake dhewe>Team kita

TIM TRADE INTERNASIONAL

Sawetara staf perdagangan internasional sing berpengalaman nyedhiyakake siji menyang siji layanan. Mesthekake balesan tepat wektu tanpa nunggu. Kita nyedhiyakake rekomendasi profesional supaya sampeyan entuk produk sing paling cocog kanthi wektu lan gaweyan sing luwih sithik.

TIM LOGISTIK

Kita wis ngalami logistik internasional, sing nyedhiyakake solusi profesional kanggo masalah logistik lan transportasi lan njaga keamanan barang lan tekane ing wektu sing tepat.

TEAM QC

Nalika barang wis diproduksi, tingkat cacat bakal dikontrol ing 1%. Penilaian lengkap Sadurunge dikirim kanggo mesthekake kabeh asli nalika dikirim. Amarga ngerti yen pangiriman mung wiwitan, kita tanggung jawab kanggo kabeh pelanggan bisa nggunakake produk kanthi temtu.

TIM TEKNIKAL

20 taun pengalaman personel profesional lan teknis wis trampil ngontrol lan ngatasi masalah sing sampeyan alami.