EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Katun Lembut Kualitas Tinggi Grosir Bordir Bantal-PJ-2

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Pillowcase+pillowsham
(2) Pillowcase
(3)  Pillowsham
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Pillowcases are both elegant and functional. Made of cozy 100% Cotton, they provide breathable comfort & luxurious feel.

Jeneng Item:COTTON SOFT HIGH QUALITY WHOLESALE EMBROIDERY PILLOWSHAM-PJ-2
Material:Cotton 400TC
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran2PC :50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:500sets saben desain saben werna
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.
FOB PortShanghai, Nantong



Gambar Gambar

PANALITEN