EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Desain Terbaru Kain Katun Patchwork Dekoratif Bantal Persegi

Product Description

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, Holland flocking, linen (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2Red

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi