EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Luxury Beautiful Lace Bordir Standard Pillowsham-LZ-1

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Sarung bantal + sarung bantal
(2) Sarung bantal
(3) Pillowsham
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Jeneng Item:LUXURY BEAUTIFUL LACE EMBROIDERY STANDARD PILLOWSHAM-LZ-1
Material:Polycotton 180TC
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran2PC:50x75+5 cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:500sets saben desain saben werna
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.
FOB PortShanghai, Nantong
Gambar Gambar

PANALITEN