EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

New Design Solid Warna karo Bordir Dekoratif Square Bantal-XHZ-1

Product Description

Set kalebu:

(1) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal + bantal + guling guling

(2) Selimut + sprei + sarung bantal + sarung bantal

(3) Selimut + sprei + bantal

(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikat

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, Jacquard (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pattren: werna Solid, patchwork, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2LightTan

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian
Jeneng Item:NEW DESIGN SOLID COLOR WITH EMBROIDERY DECORATIVE SQUARE PILLOW-XHZ-1
Material:Kain katun 100
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran UkuranRatu: 1PC Selimut: 220x240cm(isi 150gsm) + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm
King: 1PC Selimut: 260x240cm(isi 150gsm) + 2PC Sarung Bantal: 50x75+5cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.
Gambar Gambar

PANALITEN