EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Plain Color Patchwork Designs Decorative Square Bantal-PJ-1

Product Description

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, Holland flocking, linen (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • Euro_Sham_Beach_Club_Border_Coastal_Blue_MV_0761_Crop_SHBlue
  • Euro_Sham_Beach_Club_Border_Pink_Sand_1307_Crop_SHPink

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian
Jeneng Item:DESAIN PATCHWORK WARNA POLOS DEKORATIF BANTAL KOTAK-PJ-1
Material:Cotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran1 PC: 45x45cm (isi 380g polyester)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:500 set saben desain saben warna
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.
Gambar Gambar

PANALITEN