EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Bantal Bantal Bantal Putih Standar Empuk lan Nyaman-D2

Product Description

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Werna padhet

Isi: Polyester, microfiber

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Desain jahitan kothak tetep isi ing panggonan, supaya comforter njaga tampilan anyar fluffed, menehi aran nyaman lan mulyo saindhenging wengi!

Soft, breathable lan nyaman! Nawakake kenyamanan lan dhukungan sing luar biasa; liyane plush saka tenan, Kapadhetan iki becik kanggo weteng lan turu turu.

Jeneng Item:ELEMBUT LAN NYAMAN STANDAR PUTIH BANTAL-D2
Material:Cotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran2 PC: 50x75cm (isi 500gsm)
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Loading Jumlah1x40HQ: 730Set
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:Udakara 60 dina sawise simpenan 30%.
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Gambar Gambar

PANALITEN