EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Warna Solid Katun Sateen Simple Elegan Grosir Sarung Bantal-SE-1

Product Description

Katun: kain kualitas apik saka katun alus, alus lan alus, karo tenunan sateen breathable, pewarna aktif, Rendering werna apik, awet, becik tetep anget, nggawe iku becik kanggo patang mangsa.

Set kalebu:
(1) Sarung bantal + sarung bantal
(2) Sarung bantal
(3) Bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 200TC200TC
  • 300TC300TC
  • 500TC500TC
  • 600TC600TC

Enquire
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian

Sarung bantal elegan lan fungsional. Digawe saka 100% Katun sing nyaman, menehi rasa nyaman lan mewah.

Jeneng Item:SOLID COLOR SATEEN COTTON SIMPLE ELEGANT WHOLESALE PILLOWCASE-SE-1
Material:Katun 200TC
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran2PC :50x75cm
(Pieces lan Ukuran areoptional.)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:150sets saben desain saben werna
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.
FOB PortShanghai, Nantong


Gambar Gambar

PANALITEN