EN

BANTAL & PROTEKTOR - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>BANTAL & PROTEKTOR

Warna Solid karo Quilting Bordir Dekoratif Square Bantal-HFZ-1

Product Description

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber, Holland flocking, linen (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir, dicithak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2Brown

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.

  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

ndhelikake rincian
Jeneng Item:WARNA SOLID DENGAN BANTAL SQUARE DEKORATIF EMBROIDERY QUILTING-HFZ-1
Material:Cotton
Materi jinis liyane kasedhiya.
Ukuran Ukuran1 PC: 45X45cm (isi 380g polyester)
paket:Single Layer PVC Bag + kertu Insert, Inner karo carboard, Outer karo Standard Ekspor Karton
Bisa disesuaikan kanggo pasar super, grosir, toko hadiah lan akeh saluran adol liyane.
MOQ:500sets saben desain saben werna
Samplefree
Pembayaran:T / T 30% simpenan, 70% ing ngarsane salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utama), Shenzhen, Ningbo lan port liyane ing China
Wektu Pesenan:30-65 dina sawise simpenan 30%. Iku gumantung ing item lan jumlahe.

Detail Gambar:


Gambar Gambar

PANALITEN