EN

Produk - Detail

Posisi saiki: Omah>Products

KC67 100% Cotton Hotel Bordir Duvet Cover Set

Product Description

KARANGAN lan TINDAK

· wisuh mesin ing banyu anget; siklus alus.

· Mung pemutih non-klorin yen perlu.

· Tumble garing ing kurang panas; mbusak sakcepete.

· Wesi anget yen perlu.


pilihan warna

KC67-1885-主图

putih


Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

KARANGAN lan TINDAK

· wisuh mesin ing banyu anget; siklus alus.

· Mung pemutih non-klorin yen perlu.

· Tumble garing ing kurang panas; mbusak sakcepete.

· Wesi anget yen perlu.


Informasi PRODUCT

DIMENSI:

Size

Cover Duvet

Pillowsham

Kembange

68 "x 88"

20" x 26" x1pc

FULL / RATU

90 "x 90"

20" x 26" x2pcs

KANGGO

104 "x 90"

20" x 36" x2pcs

KAL KING

104 "x 96"

20" x 36" x2pcs

 


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q: Kepiye Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Produksi?
A: We duwe tim QC karo 15years'experience lan sistem kontrol kualitas strictly ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu bisa ditampa.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesenan lan jadwal produksi.
Q: Apa Aku Bisa Njupuk Sample lan Carane?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan ngirim ing 5-7 dina kanthi ekspres internasional.
P: Informasi Apa Aku Kudu Nyedhiyakake Yen Aku Kepengin Njaluk Kutipan?
A: Ukuran, Bahan, Isi (yen duwe), Paket, Jumlah Kirimi sawetara gambar desain kanggo dipriksa yen bisa.
P: Kain Apa Sampeyan Bisa Nawakake?
A: Kita biasane nyedhiyakake microfiber, polycotton, 100% katun, tencel, jacquard, chenille lan pring.
Q: Apa MOQ Panjenengan?
A: 800 set saben desain kanggo customed printed designs.50 sets saben designs kanggo kita stocked designs dicithak. 500sets saben werna kanggo customed werna solid.50 sets saben werna kanggo werna stocked kita.
P: Pira Desain Renda Bordir Sing Sampeyan Duwe?
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Rawuh ing Pameran?
A: Ya, kita rawuh ing Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen aku teka menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan bisa mbantu ngirim surat undangan?
A: Mesthi, mung ngirim salinan paspor.






PANALITEN