EN

Produk - Detail

Posisi saiki: Omah>Products

KC92 100%Polyester Tufted Jacquard Comforter Set

Product Description

Details:

3-potonganTutul JAcquard Comforter lan Sham Set minangka pelengkap sing sampurna kanggo dekorasi sing apik banget. Apa sampeyan ngimpi utawa streaming? Manfaatake wektu paling apik karo set selimut sing nyaman lan apik iki. Nyenengake ruang kanthi gampang karo set sprei jacquard sing dipotong kanthi pola kembang kanthi tekstur telung dimensi. Bisa dicuci nganggo mesin kanggo perawatan sing gampang lan kepenak. Kasedhiya ing rong ukuran kanggo turu kaendahan utama.

fitur:

·· Kalebu 1 panglipur lan 2 shams

·· Desain katun jacquard sing dipotong

·· Kapenuhan poliester 100 persen

·· Penghibur/Sham: 100% katuntungkakjacquard; Mbalik: 100-persen microfiber90GSM

·· Bisa dicuci nganggo mesin

·· Ukuran Full/Ratu lan King


pilihan warna

1987主图

putih




Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


  • Product Description

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Details:

3-potonganTutul JAcquard Comforter lan Sham Set minangka pelengkap sing sampurna kanggo dekorasi sing apik banget. Apa sampeyan ngimpi utawa streaming? Manfaatake wektu paling apik karo set selimut sing nyaman lan apik iki. Nyenengake ruang kanthi gampang karo set sprei jacquard sing dipotong kanthi pola kembang kanthi tekstur telung dimensi. Bisa dicuci nganggo mesin kanggo perawatan sing gampang lan kepenak. Kasedhiya ing rong ukuran kanggo turu kaendahan utama.

fitur:

·· Kalebu 1 panglipur lan 2 shams

·· Desain katun jacquard sing dipotong

·· Kapenuhan poliester 100 persen

·· Penghibur/Sham: 100% katuntungkakjacquard; Mbalik: 100-persen microfiber90GSM

·· Bisa dicuci nganggo mesin

·· Ukuran Full/Ratu lan King


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q: Kepiye Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Produksi?
A: We duwe tim QC karo 15years'experience lan sistem kontrol kualitas strictly ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu bisa ditampa.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesenan lan jadwal produksi.
Q: Apa Aku Bisa Njupuk Sample lan Carane?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan ngirim ing 5-7 dina kanthi ekspres internasional.
P: Informasi Apa Aku Kudu Nyedhiyakake Yen Aku Kepengin Njaluk Kutipan?
A: Ukuran, Bahan, Isi (yen duwe), Paket, Jumlah Kirimi sawetara gambar desain kanggo dipriksa yen bisa.
P: Kain Apa Sampeyan Bisa Nawakake?
A: Kita biasane nyedhiyakake microfiber, polycotton, 100% katun, tencel, jacquard, chenille lan pring.
Q: Apa MOQ Panjenengan?
A: 800 set saben desain kanggo customed printed designs.50 sets saben designs kanggo kita stocked designs dicithak. 500sets saben werna kanggo customed werna solid.50 sets saben werna kanggo werna stocked kita.
P: Pira Desain Renda Bordir Sing Sampeyan Duwe?
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Rawuh ing Pameran?
A: Ya, kita rawuh ing Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen aku teka menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan bisa mbantu ngirim surat undangan?
A: Mesthi, mung ngirim salinan paspor.







PANALITEN