EN

Produk - Detail

Posisi saiki: Omah>Products

PK-2 Cotton-polyester Blend Crochet lace Duvet Cover Set

Product Description

KARANGAN lan TINDAK

·wisuh mesin ing banyu anget; siklus alus.

·Mung pemutih non-klorin yen perlu.

·Tumble garing ing kurang panas; mbusak sakcepete.

·Wesi anget yen perlu.


pilihan warna
  • PK-09-Off-Whiteputih

  • PK-10-Beigebegie

  • PK-11-taupemole

  • PK-12-Chocolatecoklat

  • PK-13-Bluebiru

  • PK-14-Greenijo

  • PK-15-Greygrey

  • PK-16-Purplekain

Enquire
  • DITETAPI KECIL

    Cetakan sing luwih apik , kain sing aktif lan nganggo sulaman, koleksi kami nawakake tampilan paling anyar lan efek visual.

  • Digawe apik

    Gaya paling anyar lan digawe karo kerajinan paling apik dening tukang tekstil paling apik ing china.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Oeko-tex certified lan pangayoman lingkungan ijo, perawatan kesehatan alami natural kulit alus.

  • PERCALE

    Ditresnani kanggo kualitas alus, alus, breathable, kabeh sprei kita ditenun karo kabeh kain kualitas dhuwur.


>

  • Product Description

  • Informasi PRODUCT

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

KARANGAN lan TINDAK

·wisuh mesin ing banyu anget; siklus alus.

·Mung pemutih non-klorin yen perlu.

·Tumble garing ing kurang panas; mbusak sakcepete.

·Wesi anget yen perlu.


Informasi PRODUCT

DIMENSI:


Cover Duvet

Lembar Flat

Pillowcase

Sarung bantal Euro

Single

150x215cmx1

160x220cm

50x70cmx1

70x70cmx1

Double

180x215cmx1

220x240cm

50x70cmx2

70x70cmx2

Euro

200x220cmx1

230x250cm

50x70cmx2

70x70cmx2

Family

150x215cmx2

230x250cm

50x70cmx2

70x70cmx2


KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q: Kepiye Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Produksi?
A: We duwe tim QC karo 15years'experience lan sistem kontrol kualitas strictly ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu bisa ditampa.
Q: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise kita konfirmasi pesenan, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesenan lan jadwal produksi.
Q: Apa Aku Bisa Njupuk Sample lan Carane?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan ngirim ing 5-7 dina kanthi ekspres internasional.
P: Informasi Apa Aku Kudu Nyedhiyakake Yen Aku Kepengin Njaluk Kutipan?
A: Ukuran, Bahan, Isi (yen duwe), Paket, Jumlah Kirimi sawetara gambar desain kanggo dipriksa yen bisa.
P: Kain Apa Sampeyan Bisa Nawakake?
A: Kita biasane nyedhiyakake microfiber, polycotton, 100% katun, tencel, jacquard, chenille lan pring.
Q: Apa MOQ Panjenengan?
A: 800 set saben desain kanggo customed printed designs.50 sets saben designs kanggo kita stocked designs dicithak. 500sets saben werna kanggo customed werna solid.50 sets saben werna kanggo werna stocked kita.
P: Pira Desain Renda Bordir Sing Sampeyan Duwe?
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Rawuh ing Pameran?
A: Ya, kita rawuh ing Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen aku teka menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan bisa mbantu ngirim surat undangan?
A: Mesthi, mung ngirim salinan paspor.






PANALITEN