EN

ROK BED - Detail

Posisi saiki: Omah>Products>ROK BED

Desain paling anyar Polycotton Lace Putih Bedskirt Set-LQ01

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(2) Sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

Enquire
  • Product Description

  • KANGGO CERTIFICATE

  • FAQ

  • takon

Product Description

Polycotton: Digawe saka katun sing disisir dawa lan campuran poliester kanggo imbangan alus lan kekuatan sing sampurna. Rasa alus lan entheng, menehi pengalaman sing paling nyaman!

Set kalebu:
(1) Sprei + sarung bantal + sarung bantal
(2) Sprei + sarung bantal
(3) Sprei + sarung bantal
(4) Bisa digabungake miturut syarat sampeyan

Kain: 100% Cotton, Polycotton, Microfiber (Minangka panyuwunan sampeyan)

Pola: Warna Solid, bordir

Ukuran Ukuran: Custom

KANGGO CERTIFICATE

FAQ
Q:Ing endi pabrik sampeyan?
A: pabrik kita punikadumununging Kutha Nantong, Provinsi Jiangsu, China. Rong jam drive saka Shanghai.
Q:Apa Sampeyan Bisa Nyedhiyakake Produk Khusus?
A: Nggih. Kita nggarap pesenan OEM, tegese ukuran, materi, jumlah, desain, logo, packing dll bisa disesuaikan.
Q:Pira macem-macem warna sing bisa dak pesen?
A: Sampeyan bisa pesen warna sing disenengi saben desain ing warna Pantone. Bahan sing beda duwe panyuwunan sing beda babagan pewarnaan utawa percetakan warna. Hubungi kita kanggo rincian.
Q: Kepiye Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Produksi?
A: We duwe tim QC karo 15years'experience lan sistem kontrol kualitas strictly ing proses produksi kita. Pemriksaan bagean katelu bisa ditampa.
Q:Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Biasane 30-60 dina sawise konfirmasi pesenan, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesenan lanjadwal produksi.
Q:Bisa Njupuk Sample lan Carane?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan ngirim ing 5-7 dina kanthi ekspres internasional.
P: Informasi Apa Aku Kudu Nyedhiyakake Yen Aku Kepengin Njaluk Kutipan?
A: Ukuran, Bahan, Isi (yen duwe), Paket, Jumlah Kirimi sawetara gambar desain kanggo mriksa yen bisa.
.
P: Kain Apa Sampeyan Bisa Nawakake?
A: Kita biasane nyedhiyakake microfiber, polycotton
,Kain katun 100,tencel, jacquard, chenille lan pring.
Q: Apa MOQ Panjenengan?
A: 800 set saben desain kanggo customed printed designs.50 sets saben designs kanggo kita stocked designs dicithak. 500sets saben werna kanggo customed werna solid.50 sets saben werna kanggo werna stocked kita.
P: Pira Desain Renda Bordir Sing Sampeyan Duwe?
A: Kita duwe luwih saka 1000 desain sing beda kanggo renda sulaman.
P: Apa Sampeyan Rawuh ing Pameran?
A: Ya, kita rawuh ing Canton Fair lan Frankfurt Heimtextil Fair saben taun.
P: Apa Sampeyan Anggota Alibaba?
A: Ya, kita wis dadi supplier emas Alibaba wiwit taun 2006.
P: Yen aku teka menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan bisa mbantu ngirim surat undangan?
A: Mesthi, mung ngirim salinan paspor.


PANALITEN