EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

Изложба на Домаќини во Дубаи

2015-12-31 00:00:00 204

Во изложбата Dubai Homelife, увозниците од ОАЕ се многу заинтересирани за нашата компанија и производи. Компанијата направи голема сензација на национално ниво.